SENSI

OVER ONS

Sensi, dat zijn Yves Foré en Leena van Loon. Beschouw ze gerust als yin en yang, twee handen op één buik of welke term je er ook aan wil geven. Ze vullen elkaar naadloos aan, zorgen voor een geslaagd evenement van A tot Z en hebben beide een massa ervaring.

WhatsApp Image 2018-12-05 at 12.13.47

Yves Foré is het culinaire brein achter SENSI. De man met de gouden handen die een vernieuwende keuken op tafel tovert. Een chef die zijn strepen in verschillende culinaire zaken heeft verdiend en zich keer op keer weet te overtreffen. Yves kiest resoluut voor een pure keuken, boordevol kraakverse en kwalitatieve producten. Een verfijnde keuken waarbij geuren, kleuren en smaken een naadloos geheel vormen en jouw smaakpapillen in overdrive doen gaan. Voor minder doet Yves het niet … 

WhatsApp Image 2018-12-05 at 12.12.48

Moeten we Leena van Loon nog voorstellen of ken je haar al van haar verschijning in ‘Mijn Pop-up restaurant”. Leena is een ervaren rot in de horeca, stelt de gast steeds centraal en vult Yves dan ook perfect aan. Met haar zaalvervaring legt ze de gasten in de watten, zorgt ze ervoor dat alles op wieltjes loopt en dat iedereen met een gelukzalige glimlach terugblikt op een geslaagd evenement. Met plezier denkt ze met je mee, sleutelt ze aan het concept en komt ze met creatieve voorstellen. 

Instagram