Onze services

WhatsApp Image 2018-09-20 at 16.13.04 (1)

B2B CATERING

Een bedrijfsfeest, teambuilding, seminarie of receptie van catering voorzien? SENSI staat voor je klaar. 

Je klanten, prospects of gasten in de watten leggen? We hebben het in de vingers. Met onze vernieuwende keuken, creatieve presentatie en kwalitatieve ingrediënten verwennen we je gasten en zorgen we voor een blijvende indruk. Kleine of grote groepen, mini of massa? We kunnen het aan, leggen onze eigen touch en zorgen voor catering op maat. 

Met plezier denken we met je mee over het concept, de presentatie en de bediening. We brengen sfeer, beleving én pit en dat allemaal op een vlotte, toegankelijke manier. Culinair genieten hoeft niet hoogdravend te zijn. Wij kiezen resoluut voor stijlvol, maar no-nonsense. 

Trouwens, geen angst, je bent zeker geen proefkonijn. Bedrijven als Puratos, D-Side, de Balie van Brussel en Precura deden als beroep op ons. 

WhatsApp Image 2018-10-18 at 15.46.59 (2)

PRIVECATERING

Een feestje? Een communie, huwelijksfeest of ander familiaal event? Daar draaien we onze hand niet voor om. Meer nog we zetten onze handen en hersenen aan het werk om van jouw feest iets onvergetelijks te maken. 

Zowel bij je thuis, in de tuin of op locatie toveren we met potten en pannen en zorgen we voor een onvergetelijke culinaire belevenis. Blaas je gasten van hun sokken met een waaier aan smaken, geuren en kleuren. Met onze vernieuwende keuken in een aantrekkelijk jasje en met een piekfijne, maar losse bediening maken we het verschil. Mag het eens wat anders dan anders, no-nonsense, maar super lekker? Dan kom je al snel bij SENSI terecht. 

Een groot of klein feest? Ons maakt het niet uit, we geven steeds het uiterste van onszelf. 

Instagram